Tiszta méhpmepő vásárlás A méhpempő összetétele • Miből áll a Méhpempő

A Virágpor proteinkoncentrátum

Amikor a virágpor összetételéről beszélünk, figyelembe kell vennünk, hogy nagy különbségek lehetnek attól függően, hogy honnan gyűjtik a méhek.
Az összetételt alapvetően a növény botanikai faja halározza meg. Az biztos, hogy a méhek táplálkozásában ez az egyetlen nitrogénforrás, és általában a proteinszükséglet 30 százalékát fedezi. Mivel ilyen nagy százalékban tartalmaz proteint, a virágport "szupertápláléléknak" is nevezik, amely a méhek testfelépítéséért felelős, és ebből készül a méhpempő is, amellyel a méhkirálynőt táplálják.

Virágpor tálbanA proteinen kívül nagy mennyiségben tanalmaz szabad aminosavakat, amelyek
alapvető fontosságúak egy új szervezet számára, amely ezl nem képes előállítani.
A virágporban elszigetelten meglalálhaló 20-féle a 22 természetes aminosavból,
ezért is érthelő, hogy az emberek mindig is érdeklődtek ennek az anyagnak a hasznosítása iránt. Kiszámították, hogy 100 gramm virágpor annyi aminosavat tartalmaz, amennyit 500 gramm - fél kiló - marhahús vagy fél tojás.
Tehát 30 gramm virágpor, azaz két csapott kávéskanálnyi elegendő ahhoz, hogy egy felnőtt napi proteinszükségletét kielégítse.

A virágporban található aminosavak közül az alábbiakal kell megemlítenünk:

  • Arginin, amely a növekedésén felelős. Hiánya frigiditást, impotenciát és meddőséget is okozhat.
  • Hisztidin, amely a belélegzett oxigén beépüléséért felelős. Vérképző, segíti a vörösvérsejtek kialakulását, amelyek nélkül a belélegzett oxigén nem jutna el a sejtekhez.
  • Izoleucin, amely a fehérje épílőköve, a lép és a hasnyálmirigy működéséhez szükséges.
  • Leucin, amely a hasnyálmirigy és a lép működéséért felelős
  • Lizin, amely segíti a vörösvérsejtek megújulását és a kalcium beépülését, a Herpesz vírus kiújulásának nagyszerű ellenszere.
  • Metionin, amely a növekedéshez és a szervezet egységének megtartásához szükséges. Hiánya vérszegénységhez, anorexiához vezethet és májproblémákat okozhat.
  • A Treonin, triptofán: ez a két aminosav is a lép és a hasnyálmirigy működéséhez szükséges.
  • A Fenilalanin: segíti a C -vitamin beépülését, mely által fáradságtűrőbbé, a betegségekkel szemben ellenállóbbá teszi a szervezetet.
  • A Valin: erősíti a visszerek és az izmok idegsejtjeit.
Összes videó megtekintése »

Természetesen a virágpor más anyagokat is tartalmaz. Mindenekelőlt glucidot, amelynek az aránya 30-40 százalék között változhat, és amelyet egyszerű cukrok alkotnak, glükóz, fruktóz és laktóz. Ezenkívül tartalmaz még főleg telítetlen zsírsavat, átlagosan körülbelül 5 százalékot, amely időnként jelentősen megnövekedhet, és ez csökkenti a koleszterinszintet.

Ismerje meg még jobban a Mannavita virágport: további infók a virágpor hatásairól, működéséről + virágpor rendelés 1 perc alatt.

Szinte az összes szükséges vitamint tartalmazza, főleg a B-vitamin-csoportba tartozókat, az A-, P-, C-, H- és E-vitaminokat. Ezenkivül találhatók benne ásványi sók és mikroelemek, kiváltképpen nátrium, réz, vas, magnézium, kálium, kalcium, foszfor, szilícium, kén, mangán, fluor, és egyéb elemek, például enzimek, természetes antibiotikumok, egy olyan anyag, amely segíti a növekedést, továbbá rutin, amely növeli a hajszálerek rugalmasságát, és ezzel még nem is értünk a végére annak a listának, amely a virágpor összes összetevőjét felsorolja!

Virágpor Infók

Ide érdemes továbblépni az oldalon:

Fontos tudnivalók a méhpempő használatakorA méhpempő használataInformációk a méhpempő tárolásával és fogyasztásával kapcsoaltban. Méhpempő vásárlásMegnézem a kiszereléseketEzen az oldalon bemutatjuk, milyen kiszerelésekben vásárolhat méhpempőt.

Virágpor 500 gramm

Virágporos oldalak

Méhpempős oldalak

Ide kattintva, rendelhet A Tiszta méhpempőt adalék és tarótósítószer hozzáadása nélkül helyezzük az üvegcsékbe.
A bio változat ellenőrzőtt, megfelel az érvényben lévő európai bio mezőgazdasági normáknak.
Ha sürgős: +36 70 / 7733 059

Propolisz

 

 

Jogi nyilatkozat: Kérjük ne kizárólag ezen az oldalon feltüntetett információkra támaszkodjon és a termék használata és fogyasztása előtt mindíg olvassa el a címkén feltüntetett figyelmeztetéseket, adagolási javaslatokat. Kérem vegye figyelembe, hogy a méhpempő nem helyettesití a vegyes étrendet és a változatos életmódot. Méhészeti termékekre való allergia esetén, kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét. Nyilatkozunk arról, hogy a termékeken feltüntetett alkalmazásra és fogyasztásra vonatkozó információk, megegyeznek az ezen a weboldalon feltüntetett információkkal. A weboldaon feltüntetett információk, reklám és hivatkozási céllal kerültek feltüntetésre és nem helyettesítik egy orvos, egy gyógyszerész vagy egy engedéllyel rendelkező természetgyógyász tanácsát. Ne használja az oldalon lévő információkat öndiagnózisra.