Tiszta méhpmepő vásárlás A méhpempő összetétele • Miből áll a Méhpempő

Virágpor Allergia és egyéb hatások

Tavasszal, amikor a levegő lele van mikroszkopikus méretű pollenekkel, az emberek egy része kisebb-nagyobb mértékben szenved az allergiás lünetektől.
Leggyakoribb a szezonális allergiás rinitisz, az orrüreggyulladás, amelyet a köznyelv szénanáthának nevez.
A virágporszezon kezdetén az orr, a száj, a szájpad, a torok hátsó része, a szem viszketni kezd, ezt általában folyamatos könnyezés, vizszeru orrfolyás követi.

Súlyosabb esetekben fejfájás, köhögés és nehézlégzés is jelentkezhet.
Ha elmegyünk arról a helyről, ahol a tüneteket kiváltó virágpor található, az
allergiás reakció magálól megszűnik. Ilyenkor érdemes például magas hegységekbe utazni, ahol gyér a vegetáció, és a tünetek gyorsan megszűnnek.
A virágpor-allergiát többféle módon kezelik, például antihisztaminok adásával,
de a kezelések csak a tünetekel csökkentik, magát az allergiát nem szüntetik
meg.

Néhány embernél az is kiválthat allergiás reakciókat, ha elfogyaszlják a virágport,
de ez nagyon ritkán fordul elő. Ebben az esetben azonnal be kell szüntetni
a virágpor fogyasztását.

Gyakoribb, hogy a virágpor megemésztése okoz nehézséget. A polleneket egy
igen ellenálló membrán védi, amelyet a gyomorsav csak nehezen tud feloldani.
Ha nagyobb mennyiségben fogyasztunk virágport, így például az előírt napi 50
grammot, úgy előfordulhat, hogy emésztési problémákat okoz.

Néhány kutató szerint máj bántalmak esetén a pollenfogyasztást csökkenteni kell, sőt esetenként teljesen abba is kell hagyni. Ennek oka, hogy a védőmembránban találhatók olyan gyanták, amelyek a májra is hatnak, így ennek a szervnek pluszmegterhelést jelent, hogy ezektől megszabaduljon.

Ismerje meg még jobban a Mannavita virágport: további infók a virágpor hatásairól, működéséről + virágpor rendelés 1 perc alatt.

Mi az allergia?

Az allergiát az immunrendszer rendellenes működése jellemzi: az immunsejtek speciális antitesteket termelnek élelmiszerek és olyan természetben található anyagok ellen, amelyek mindig is körülvették az embereket, így például pollen, por, állatszőr.

Az allergia általában klasszikus tünetekkel jelentkezik, amelyek mindenki számára
jól ismertek: orrfolyás, viszkető érzés a torokban és a szemben, könnyezés, fulladás,
haspuffadás, hasmenés, bőrelváltozások, például ekcéma, kiütések.
Az allergia állhat számos tünet és megbetegedés hátterében, ilyen például a fejfájás, a gyomorhurut, az ízületi gyulladás, hirtelen hangulatváltozások, ingerlékenység.

Az allergia napjainkban népbetegség, a kutatók számos okot sejtenek rendkívüli elterjedtségének hátterében. Az allergiában szenvedőknél az antibiotikumok gyakori és indokolatlan szedése, a túl sok állati fehérje fogyasztása, a légszennyezés és a környezetszennyezés, a munkahelyi és az otthoni környezetben található vegyszerek, a táplálékokban található kémiai anyagok a felelősek az esetek 99%-ában.

Segíthet, ha legalább abban az időszakban, amikor felerősödnek az allergiás tünetek, eIvégzünk egy méregtelenítő kúrát, és néhány napig csak - lehetőleg biogazdaságból származó - gyümölcsöt fogyasztunk.
Ne együk ugyanazt az ételt több napig, gyakran változtassunk az étrendünkön.

Virágpor Infók

A Méhpempő.hu által forgalmazott virágpor Erdélyből származik, közel 40 fajta virágból készült. Erdély a világon egyedülálló flórával rendelkezik, amely rengeteg gyógynövényt foglal magába. Ennek az az eredménye, hogy az erdélyi virágpor minősége világi viszonylatban az első 5-be tartozik.

A Méhpempő.hu által forgalmazott virágpor Erdélyben van gyűjtve, olyan helyről, amelynek körzetében kilóméterekre nincsennek ipari létesítmények. Azáltal, hogy a növények a természet kellős közepén vannak, nem éri őket műtrágya sem.

Ide érdemes továbblépni az oldalon:

Fontos tudnivalók a méhpempő használatakorA méhpempő használataInformációk a méhpempő tárolásával és fogyasztásával kapcsoaltban. Méhpempő vásárlásMegnézem a kiszereléseketEzen az oldalon bemutatjuk, milyen kiszerelésekben vásárolhat méhpempőt.

Virágpor 500 gramm

Virágporos oldalak

Propolisz

Nyers virágporos oldalak

Méhpempős oldalak

 

 

Jogi nyilatkozat: Kérjük ne kizárólag ezen az oldalon feltüntetett információkra támaszkodjon és a termék használata és fogyasztása előtt mindíg olvassa el a címkén feltüntetett figyelmeztetéseket, adagolási javaslatokat. Kérem vegye figyelembe, hogy a méhpempő nem helyettesití a vegyes étrendet és a változatos életmódot. Méhészeti termékekre való allergia esetén, kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét. Nyilatkozunk arról, hogy a termékeken feltüntetett alkalmazásra és fogyasztásra vonatkozó információk, megegyeznek az ezen a weboldalon feltüntetett információkkal. A weboldaon feltüntetett információk, reklám és hivatkozási céllal kerültek feltüntetésre és nem helyettesítik egy orvos, egy gyógyszerész vagy egy engedéllyel rendelkező természetgyógyász tanácsát. Ne használja az oldalon lévő információkat öndiagnózisra.