Tiszta méhpmepő vásárlás A méhpempő összetétele • Miből áll a Méhpempő

Javasolt virágpor kúra

A virágporalapú kúrát bármikor lehet, de sokan például tavasszal vagy évszakváltáskor végezik. Először egy kávéskanálnyi virágport fogyasszunk reggel éhgyomorra, alaposan rágjuk össze, hogy a nyállal jól összekeveredjen. Ehhez a szervezetünk egy hét alatt hozzászokik, akkor emeljük a mennyiséget 15 grammra, amely egy púpozott evökanálnyinak felel meg.

Virágpor kúraKét hét után naponta két adagot vegyünk be, egyet reggel, egyet délben, az étkezések elött. A kúrát addig folytassuk, amíg a virágpor ki nem fejti jótékony hatását, azaz legalább egy hónapig.
A kúrát félbe lehel szakítani, de ne felejtsük el évente többször, például évszakváltáskor megismételni, ha meg akarjuk őrizni az egészségünket.

Egyes orvosok, például doktor Donadieu, nagyobb adagokat javasolnak a terápia során: a felnőttek kezdettől fogva, egészen a kúra végéig 30-40 grammot
szedjenek, ami 2 púpozott evőkanálnak felel meg.

Jó fizikai állapotban, kiváló egészséggel kezdetben 15-20 gramm virágpor fogyaszlása javasolt.

A 6 és 12 év közti gyerekek esetén ezt a mennyiséget csökkentsük 10-15 grammra, a 3 és 5 év közötti gyerekek pedig csak 5-10 grammot kaphatnak, kizárólag orvosi felügyelet mellett.

A virágport fogyaszthatjuk tisztán, szemcsés állapotban vagy porrá órölve. Néhány esetben nem kellemes ízű, ezért tanácsos egy kis mézzel összekeverve, kenyérre kenve fogyasztani, vagy egyszerűen belekeverni a mézbe.
A virágport könnyebben fogyaszthatóvá tehetjük úgy is, hogy tejbe vagy joghurtba keverjük, vagy egy kis vizet öntünk rá.

Sokan fogyasztják a virágport műzlivel.

A virágporkúra hossza és hatása nagymérlékben függ az egyéntől, a betegségektől, a várt eredmény től és az alkalmazott mennyiségtől.

Ismerje meg még jobban a Mannavita virágport: további infók a virágpor hatásairól, működéséről + virágpor rendelés 1 perc alatt.

A Mannavita által forgalmazott virágpor erdélyből származik, közel 40 fajta virágból készült. Erdély a világon egyedülálló flórával rendelkezik, amely rengeteg gyógynövényt foglal magába. Ennek az az eredménye, hogy az erdélyi virágpor minősége világi viszonylatban az első 5-be tartozik.

A Mannavita által forgalmazott virágpor Erdélyben van gyűjtve, olyan helyről, amelynek körzetében kilóméterekre nincsennek ipari létesítmények. Azáltal, hogy a növények a természet kellős közepén vannak, nem éri őket műtrágya sem.

Virágpor Infók

Ide érdemes továbblépni az oldalon:

Fontos tudnivalók a méhpempő használatakorA méhpempő használataInformációk a méhpempő tárolásával és fogyasztásával kapcsoaltban. Méhpempő vásárlásMegnézem a kiszereléseketEzen az oldalon bemutatjuk, milyen kiszerelésekben vásárolhat méhpempőt.

Virágpor 500 gramm

Virágporos oldalak

Méhpempős oldalak

Ide kattintva, rendelhet A Tiszta méhpempőt adalék és tarótósítószer hozzáadása nélkül helyezzük az üvegcsékbe.
A bio változat ellenőrzőtt, megfelel az érvényben lévő európai bio mezőgazdasági normáknak.
Ha sürgős: +36 70 / 7733 059

 

 

Jogi nyilatkozat: Kérjük ne kizárólag ezen az oldalon feltüntetett információkra támaszkodjon és a termék használata és fogyasztása előtt mindíg olvassa el a címkén feltüntetett figyelmeztetéseket, adagolási javaslatokat. Kérem vegye figyelembe, hogy a méhpempő nem helyettesití a vegyes étrendet és a változatos életmódot. Méhészeti termékekre való allergia esetén, kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét. Nyilatkozunk arról, hogy a termékeken feltüntetett alkalmazásra és fogyasztásra vonatkozó információk, megegyeznek az ezen a weboldalon feltüntetett információkkal. A weboldaon feltüntetett információk, reklám és hivatkozási céllal kerültek feltüntetésre és nem helyettesítik egy orvos, egy gyógyszerész vagy egy engedéllyel rendelkező természetgyógyász tanácsát. Ne használja az oldalon lévő információkat öndiagnózisra.