Javasolt virágpor kúra

A virágpor javasolt fogyasztási módja. Tartson Ön is virágpor kúrát.

A virágpor magas fehérje tartalma

A virágpor alapú kúrát bármikor lehet, de sokan például tavasszal vagy évszakváltáskor végezik. Először egy kávéskanálnyi virágport fogyasszunk reggel éhgyomorra, alaposan rágjuk össze, hogy a nyállal jól összekeveredjen. Ehhez a szervezetünk egy hét alatt hozzászokik, akkor emeljük a mennyiséget 15 grammra, amely egy púpozott evőkanálnyinak felel meg.

Két hét után naponta két adagot vegyünk be, egyet reggel, egyet délben, az étkezések előtt. A kúrát addig folytassuk, amíg a virágpornak érezzük, hogy egyre több jótékony hatása van.A virágport folyamatosan lehet fogyasztani megszakítások nélkül.

Egyes orvosok, például doktor Donadieu, nagyobb adagokat javasolnak a terápia során: a felnőttek kezdettől fogva, egészen a kúra végéig 30-40 grammot szedjenek, ami 2 púpozott evőkanálnak felel meg.

fizikai állapotban, kiváló egészséggel kezdetben 15-20 gramm virágpor fogyasztása javasolt.

A 6 és 12 év közötti gyerekek esetén ezt a mennyiséget csökkentsük 10-15 grammra, a 3 és 5 év közötti gyerekek pedig csak 5-10 grammot kaphatnak, kizárólag orvosi felügyelet mellett.

A virágport fogyaszthatjuk tisztán, szemcsés állapotban vagy porrá órölve. Néhány esetben nem kellemes ízű, ezért tanácsos egy kis mézzel összekeverve, kenyérre kenve fogyasztani, vagy egyszerűen belekeverni a mézbe.A virágport könnyebben fogyaszthatóvá tehetjük úgy is, hogy tejbe vagy joghurtba keverjük, vagy egy kis vizet öntünk rá.

Sokan fogyasztják a virágport müzlivel.

A virágpor kúra hossza és hatása nagymértékben függ az egyéntől, a betegségektől, a várt eredmény től és az alkalmazott mennyiségtől.

A Mannavita által forgalmazott nyers virágporok Erdélyből származik. Erdély a világon egyedülálló flórával rendelkezik, amely rengeteg gyógynövényt foglal magába. Ennek az az eredménye, hogy az erdélyi virágpor minősége világviszonylatban az első 5-be tartozik.

A szárított vegyes virágporunkat Bulgáriában termelik a méhek és közel 40 fajta virágból készült.

Virágporaink olyan helyekről vannak gyűjtve, amelynek körzetében kilométerekre nincsennek ipari létesítmények. Azáltal, hogy a növények a természet kellős közepén vannak, nem éri őket a műtrágyák hatása sem.