Tiszta méhpmepő vásárlás A méhpempő összetétele • Miből áll a Méhpempő

Egy másik virágpor kúra

A virágpor egyszupertáplálék! Évente 3-4 alkalommal érdemes egy virágpor kúrát csinálni. A virágpor kúrához nagyon fontos, hogy tiszta, megbízható forrásból származó virágport használjunk! A kúra időtartama 3-6 hét között legyen.

A Méhpempő.hu által forgalmazott virágpor Erdélyből származik, közel 40 fajta virágból készült. Erdély a világon egyedülálló flórával rendelkezik, amely rengeteg gyógynövényt foglal magába. Ennek az az eredménye, hogy az erdélyi virágpor minősége világi viszonylatban az első 5-be tartozik.

A Méhpempő.hu által forgalmazott virágpor Erdélyben van gyűjtve, olyan helyről, amelynek körzetében kilóméterekre nincsennek ipari létesítmények. Azáltal, hogy a növények a természet kellős közepén vannak, nem éri őket műtrágya sem.

Amennyiben hirtelen tapasztal bőrpanaszokat, például pattanás, akne, vagy feszültnek kezdi érezni magát, így például ideges vagy úgy érdemes abbahagyni a kúrát.

Egy leheséges fogyasztási mód, reggel, éhgyomorra fél liter tiszta vízben feloldani 1 evőkanálnyi - a kanál műanyagból, vagy fából legyen csakúgy mint a méhpempő esetében - virágport, majd egy evőkanálnyi mézet, és azt meginni.
Ez egy napi adag, amit akár két részre is el lehet Gyógyítás pollennelosztani, így naponta, étkezés előtt fél órával 2 x 1-1 púpozott teáskanálnyi virágpor és méz 2-2,5 dl vízben feloldva.

A virágpor az apiterápia, a méhészeti termékekkel való gyógyítás fontos gyógyhatású terméke, közel fele emészthető fehérje. Az ismert 22 aminosavból 20 megtalálható benne!
A virágpor, a csak növényi étrenden élők számára szinte kötelező, hiszen pótolja, a vegetáriánusonál sokszor tapasztalható helytelen étkezésből kimaradó fehérjéket.

A virágpor kiváló vitaminforrás – B1, B2, B6, C, G, H, P, E, folsav, pantoténsav, nikotinsav, stb -, közel százféle enzimet és sok nélkülözhetetlen ásványi anyagot tartalmaz – vas, réz, kén, nátrium, kálium, kálcium, magnézium, mangán, cink, króm, nikkel, szelén, kobalt, lítium.

Ismerje meg még jobban a Mannavita virágport: további infók a virágpor hatásairól, működéséről + virágpor rendelés 1 perc alatt.

A virágpor a fizikai erőnléten javít, hatékony gyengeség, alultápláltság, túlfeszített fizikai és szellemi megterhelés, immungyengeség esetén, szabályozza az emésztést – hatásos étvágytalanság, hasmenés és székrekedés esetén is – , segít májpanaszok, prosztatabántalmak előfordulásakor is, serkenti az anyagcsere folyamatokat és a belső elválasztású mirigyek működését, elősegíti a vérképzést, csökkenti a kolleszterinszintet, erősíti a szívizmot, segít a méregtelenítésben.

Az apiterápiával foglalkozó szakirodalom szerint a virágpor napi adagja egyénileg változik. Az ajánlott mennyiség általános esetben napi egy-két evőkanálnyi mennyiség.

A virágport lehet fogyasztani kevés vízzel, illetve langyos teával is.

Nem javasolt a virágpor állandó fogyasztása, sokkal hatékonyabbak az évi 3-4 alkalommal megtartott 1 hónapos kúrák.

Virágpor Infók

Ide érdemes továbblépni az oldalon:

Fontos tudnivalók a méhpempő használatakorA méhpempő használataInformációk a méhpempő tárolásával és fogyasztásával kapcsoaltban. Méhpempő vásárlásMegnézem a kiszereléseketEzen az oldalon bemutatjuk, milyen kiszerelésekben vásárolhat méhpempőt.

Virágpor 500 gramm

Virágporos oldalak

Méhpempős oldalak

Ide kattintva, rendelhet A Tiszta méhpempőt adalék és tarótósítószer hozzáadása nélkül helyezzük az üvegcsékbe.
A bio változat ellenőrzőtt, megfelel az érvényben lévő európai bio mezőgazdasági normáknak.
Ha sürgős: +36 70 / 7733 059

 

 

Jogi nyilatkozat: Kérjük ne kizárólag ezen az oldalon feltüntetett információkra támaszkodjon és a termék használata és fogyasztása előtt mindíg olvassa el a címkén feltüntetett figyelmeztetéseket, adagolási javaslatokat. Kérem vegye figyelembe, hogy a méhpempő nem helyettesití a vegyes étrendet és a változatos életmódot. Méhészeti termékekre való allergia esetén, kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét. Nyilatkozunk arról, hogy a termékeken feltüntetett alkalmazásra és fogyasztásra vonatkozó információk, megegyeznek az ezen a weboldalon feltüntetett információkkal. A weboldaon feltüntetett információk, reklám és hivatkozási céllal kerültek feltüntetésre és nem helyettesítik egy orvos, egy gyógyszerész vagy egy engedéllyel rendelkező természetgyógyász tanácsát. Ne használja az oldalon lévő információkat öndiagnózisra.